mandag 28. mars 2011

Pike søker ballast

Det finnes mange måter å pløye marka på... Jeg vil si at trekketreningen har tatt seg opp betraktelig etter at jeg kom fra Innsbruck, hvor dekkbildet stammer fra!













Stort sett har treningen bestått i å trekke med seg døde gjenstander som har lite å gjøre ute på tur, så da er gleden stor hver gang noen har lyst på en tur i pulken. Man skulle jo tro at det ikke skulle være så vanskelig å lokke med seg venner på tur, når det ikke en gang kreves at de beveger på seg, men det har det faktisk vært! Heldigvis er det noen som er sporty og stiller som ballast og trivelig selskap. På fredag hadde jeg en strålende tur til Rønningen med Siv på slep. Tror ikke hun direkte mistrivdes heller:)




















Nå er det ikke lenge til vi drar, men det er fortsatt åpninger for en guidet pulktur for den som ønsker å benytte seg av dette unike tilbudet... Bare å melde seg!

1 kommentar:

  1. Jeg kan melde om strålende vertskap på tur; Marit byr på en varm sovepose, god te og utmerket selskap. For ikke å glemme at man får en unik mulighet til litt sightseeing i Trondheimsmarka ;) Anbefales!

    SvarSlett