fredag 18. mars 2011

Dehydrering av mat

Å trekke med seg alt man har tenkt å spise i løpet av en måneds tid, er vel ganske nøyaktig like lystbetont som det høres ut til. Vi har ennå ikke prøvd det, men tanken på å begrense vekta har slått oss. Det hjelper ikke stort at vi satser på dagsrasjoner på 5000+ kcal per pers, og i tillegg må ha med oss fjorten dagers nødmat for å oppfylle ett av forsikringsselskapets krav.

Som konsekvens har tørkemaskina, som vi har vært så heldige å få låne av Anders L og Birgit, gått i ett den siste tiden. Joda, man får kjøpt alt man trenger i butikken, ingen tvil om det. Men det er faktisk sant som det har blitt meg fortalt: Å tørke mat er som å gå på topptur! Her trengs det mulig en forklaring, så jeg skal prøve meg.. Det er ikke det at oppoverbakkene er like kjedelige som å stå å se på at banan tørker. Tanken bak Merricks utsagn er grunnet i at 'you must earn the turns', hvilket ikke lar seg oversette spesielt godt, ei heller forstås spesielt godt av dem som ikke noen sinne har giddet å ta fellene fatt. Uansett, moralen i denne utbroderingen er at mat man tørker selv smaker mye bedre:) Er du i tvil, stikk innom for en smaksprøve!

Gulrøtter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar